Прича о плажи, таласима и музици

Најављено снимање филма чија ће прича бити инспирисана веселом музиком славног сурферског рок бенда „Бич Бојс“. Права за екранизацију приче о америчком бенду откупио „Фокс“ за седмоцифрени доларски износ.

Студио „Фокс" припрема филм који ће говорити о музици и успеху чувене групе „Бич Бојс", али не као класична биографска прича.

Продуценти пројекта биће Крејг Зејдан и Нил Мерон, двојац који стоји иза мјузикла „Лак за косу" и који такође планира да направи римејк култног остварења „Футлуз".

Међу продуцентима је и глумац (и мултиинструменталиста) Џон Стејмос који је и наступао са „Бич Бојсима".

Прва сарадња Стејмоса и чувеног сурферског рок бенда била је још 1998. године, када се глумац појавио у њиховом споту за песму "Kokomo" из 1988. године.

Као сценаристкиња ангажована је Сузана Грант („Бурлеска", „Ерин Брокович" и „Покахонтас"), а како је најављено, очекује се да филм буде сличан остварењу "Mamma Mia!".

У тој мешавини мјузикла и романтичне комедије, у којој играју Мерил Стрип, Пирс Броснан, Аманда Сајфрид и Колин Фирт, прича је изграђена око музике шведског поп бенда „АББА".

Студио „Фокс" је права за филм о „Бич Бојсима" откупио после жестоког надметања са „Јуниверсалом", а како објављује Холивуд рипортер, у питању је седмоцифрени доларски износ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи