Холивудски хитови за почетак јесени

Мајкл Даглас као Гордон Геко 23 године касније, Марк Волберг и Вил Ферел као „Резервни играчи“, анимирана пустоловна фантазија о совама и пут око света на који је улога у филму „Једи, моли, воли“ повела Џулију Робертс, већ у октобру биће у домаћим биоскопима.

Домаће биоскопе почетком јесени „запљуснуће" талас нових наслова из Холивуда. Пустоловна „Легенда о чуварима", комедија „Резервни играчи" и драме „Новац никад не спава" и „Једи, моли, воли" на репертоар стижу у октобру.

Већ 7. октобра стиже остварење „Новац никад не спава" (Wall Street Money Never Sleeps) наставак хита „Вол стрит" (Wall Street) из 1987. године, који поново режира Оливер Стон, док се улози бизнисмена Гордона Гека после 23 године враћа Мајкл Даглас.

„Глобална економија је на ивици пропасти, а изашавши из затвора Геко схвата да је аутсајдер у свету у којем је некада господарио. Желећи да поправи лош однос са ћерком, Геко се удружује са њеним вереником, младим брокером Џејкобом (игра га Шаја Лабаф), који га доживљава као очинску фигуру", наводи се у саопштењу.

Дистрибутерска кућа „Так" за 14. октобар најављује почетак приказивања анимиране пустоловне фантазије „Легенде о чуварима - 3Д" (Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole), рађене по књигама Кетрин Ласки.

Млада сова Сорен у потрази је за митском групом крилатих ратника који могу спасти свет сова од злих Чистих.

Истог дана у биоскопе стижу „Резервни играчи" (The Other Guys), акциона комедија у којој Марк Волберг и Вил Ферел играју бесперспективне канцеларијске полицајце жељне да буду као два најбоља полицајца у граду, које играју Двејн Џонсон и Семјуел Л. Џексон.

Драма „Једи, моли, воли" (Eat, Pray, Love) са Џулијом Робертс у главној улози премијерно ће бити приказана у Србији 19. октобра у београдском Центру „Сава", док ће редовно биоскопско приказивање почети два дана касније.

Свеже разведена и на животној раскрсници, Лиз Гилберт (коју тумачи Џулија Робертс) искорачује из безбедне зоне, ризикујући све како би променила живот.

Креће на пут око света који постаје и пут самооткривања. Открива истинско задовољство хране једући у Италији, снагу молитве у Индији и коначно унутрашњи мир и равнотежу праве љубави на Балију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи