Најезда праисторијских немани

У хорору „Пирана три-де“ после подводног земљотреса појаве се крвожедне пиране за које се веровало да су изумрле. Бројни посетиоци Лејк Викторије постају плен... Играју Елизабет Шу, Винг Рејмс, Ричард Драјфус, Ели Рот, Кристофер Лојд, Адам Скот, Дина Мајер.

Сваког пролећа, популација успаваног градића Лејк Викторија се удесетостручи када студенти и ученици током распуста похрле у ово место на купање и необуздан провод.

И ове године млади долазе у великом броју, али овога пута њихова брига неће бити само како да се изборе са мамурлуком и притужбама старијих становника.

До сада невиђена опасност надвила се над Лејк Викторију, а узрок томе је изненадни подводни земљотрес који је отворио пролаз и ослободио велики број немани, за које се веровало да су давно изумрле.

То су праисторијске рибе месождери које се не боје људи, због чега ће велики број живота бити у опасности.

Сви ови догађаји натераће групу незнанаца да се удруже како би избегли да се нађу на трпези прождрљивих риба чији су зуби оштри као жилети.

Хорор „Пирана" режирао је француз Александар Ажа и он је римејк истоимене хорор комедије из 1978. године.

Ажа је познат по филму „Крвава романса" и још два римејка, „Брда имају очи" (чији је оригинал режирао Вес Крејвен, који је одабрао Ажу за редитеља савремне верзије након што је одгледао „Крваву романсу"), као и „Огледала" са Кифером Сатерлендом.

Глумачку екипу „Пиране три-де" чине Елизабет Шу („Напуштајући Лас Вегас", „Карате кид", „Светац", "Deconstructing Harry"), Винг Рејмс („Петпарачке приче", „Стриптиз", „Немогућа мисија"), оскаровац Ричард Драјфус („Амерички графити", „Раље", „Блиски сусрет треће врсте", "The Goodbye Girl"), Џери О'Конел (серија „Џордан") и Кристофер Лојд („Повратак у будућност", „Ко је сместио Зеки Роџеру" и „Породица Адамс").

У филму играју и Дина Мајер („Слагалица страве"), Рикардо Антонио Чавира (серија „Очајне домаћице"), Ели Рот („Проклетници"), Адам Скот ("Step Brothers"), британска манекенка глумица и „Плејбојева зечица" Кели Брук, као и Стивен Р. Меквин, унук легендарног глумца Стива Меквина.

Хорор „Пирана три-де", чији је буџет био 25 милиона долара, у америчким биоскопима ће се приказивати од 20. августа.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи