„Писма Јулији“ у биоскопима

Када током посете Верони открије љубавно писмо од пре пола века, Софи убеди жену која га је написала да покуша да поново пронађе љубав свог живота... Љубавна драма „Писма Јулији", са Амандом Сајфрид, Ванесом Редгрејв, Кристофером Иганом и Франком Нером, од четвртка у београдским биоскопима.

Филм „Писма Јулији" (Letters to Julia) редитеља Герија Виника, од 19. августа je на редовном репертоару београдских биоскопа, најавио је дистрибутер „Так".

Прича прати младу Американку која допутује у Верону, град Ромеа и Јулије, и тамо се придружи групи волонтера која одговара на писма Јулији у којима се траже љубавни савети.

После одговора на писмо из 1957. године, она инспирише жену која га је написала да допутује у Италију у потрази за својом давно изгубљеном љубави.

Главну улогу у филму игра Аманда Сајфрид, коју публика познаје као Софи из мјузикла "Mamma Mia!", а ту су и Ванеса Редгрејв, Кристофер Иган, Франко Неро и други.

Поводом почетка приказивања филма „Писма Јулији", дистрибутерска кућа „Так" је организовала акцију у којој ће ауторе најлепше, најромантичније и најоригиналније поруке љубавне садржине, попут оних које се остављају на „Јулијином зиду" у Верони, наградити путовањем за двоје у Италију.

Заинтересовани до 20. августа могу поруку да убаце у специјално сандуче у биоскопима „Таквуд", „Стер" и „Колосеј", или да пошаљу на број 2392.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи