Немогућа млађа сестра

Породична комедија „Рамона и Бизус“ прати авантуре маштовите девојчице Рамоне, која због свог немирног духа стално упада у невоље, у које увлачи и своју старију сестру Бизус. Ипак, Рамонини несташлуци могу бити и корисни... Глуме Селена Гомез, Џои Кинг, Џон Корбет, Џош Дамел, Бриџит Мојнахен, Џинифер Гудвин и Сандра Оу.

Филм „Рамона и Бизус" је адаптација популарног истоименог књижевног серијала Беверли Клири, који је до сада продат у више од 30 милиона примерака.

У фокусу приче је Рамона Квимби (Џои Кинг), која иде у трећи разред и живи у Улици Кликитет.

Рамона је девојчица са изразито бујном маштом и вишком енергије, али и ретким талентом да упадне у невоље, због чега сви око ње стално морају да буду у приправности.

Рамона не воли да јој намећу непоштена правила и понашање одраслих, поготово кад је третирају као млађу него што заправо јесте.

Мала и често проблематична Рамона има старију сестру Биатрис (млада певачица и глумица Селена Гомез, звезда „Дизнијеве" ТВ серије "Wizards of Waverly Place"), коју сви зову Бизус, јер је Рамона тако изговарала њено име када је била млађа.

Однос враголасте Рамоне и њене старије и озбиљније сестре је сложен, јер упркос љубави коју Бизус осећа према Рамони, она је често чак и без намере посрами или доведе у невољу.

Ипак, када породица Квимби изненада буде у опасности да изгуби породични дом, испоставиће се да су све Рамонине враголије и несташлуци врло корисни...

Комедију „Рамона и Бизус" режирала је Елизабет Ален (филм "Aquamarine" и више епизода тинејџерске серије "Gossip Girl"), а у њој глуме још и Џон Корбет (Ејдан из серије „Секс и град", глумио и у филму „Моја велика, мрсна, православна свадба") и Бриџит Мојнахен (манекенка и глумица, глумила у серији „Секс и град" и филмовима "I, Robot", "The Recruit" и "Lord of War").

Затим, ту су и Џинифер Гудвин („Осмех Мона Лизе" и „Ти га просто не занимаш"), Џош Дамел (серија „Лас Вегас" и два наставка „Трансформерса"), као и Сандра Оу (серије „Увод у анатомију" и „Арлис").

Комедија „Рамона и Бизус" у биоскопе у САД стиже 23. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи