Премијера „Помрачења“

Дуго очекивани трећи наставак саге о љубави тинејџерке Беле и вампира Едварда, „Помрачење“, вечерас ће премијерно бити приказан у Београду. Премијеру прати акција добровољног давања крви.

Трећи наставак светски популарне филмске саге Сумрак - Помрачење (The Twilight saga: Eclipse) биће премијерно приказан вечерас у великој сали Центра „Сава".

Филм је режирао Дејвид Слејд, а у глумачкој екипи поново су: Кристен Стјуарт, Роберт Патинсон, Тејлор Лаутнер, Ешли Грин, Били Бурк, Питер Фасинели, Елизабет Ризер, Ники Рид, Дакота Фенинг.

Поводом премијере трећег наставка вампирске саге, снимане по бестселерима Стефани Мајер, домаћи дистрибутер „Так" и Институт за трансфузију крви Србије организоваће хуманитарну акцију добровољног давања крви.

Под слоганом Продужи некоме живот, дај крв у Сумрак, пре Помрачења, посетиоци ће моћи да дају крв од 17.30 до 20 часова, у специјализованом возилу Института за трансфузију крви - „трансфузиомобилу", који ће бити паркиран испред свечаног улаза Центра „Сава".

Првих десет добровољних давалаца крви, „Так" ће наградити са по две улазнице за премијеру.

У наставку приче о страственој и неочекиваној романси између тинејџерке и тајанственог неодољивог вампира, Бела је поново у опасности, јер су се у Сијетлу догодила многа мистериозна убиства иза којих највероватније стоје вампири који траже освету.

Поред тога, она је још једном принуђена да бира између љубави према Едварду и пријатељства са Џејкобом, свесна да њен избор може поново да распламса вишевековну борбу између вампира и вукодлака.

Премијера је заказана за 20.30, а филм ће на редовном репертоару домаћих биоскопа бити од 1. јула.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи