Какав отац, такав син

У романтичној комедији "The Switch", Кеси је добила дете вештачком оплодњом, али не зна да је отац заправо њен најбољи друг Воли. Када мали Себастијан почне да показује мноштво сличности са својим татом, Воли је у невољи... Играју Џенифер Анистон, Џејсон Бејтман, Џеф Голдблум и Џулијет Луис.

"The Switch" (Замена) је филм редитељског двојца Џоша Гордона и Вила Спека (комедија "Blades of Glory" са Вилом Ферелом), смимљена према краткој причи добитника Пулицерове награде Џефрија Еугенидеса, према којој је сценарио написао Алан Леб ( „Вол стрит 2" и "Things We Lost in the Fire").

Главна јунакиња филма је Кеси (Џенифер Анистон), паметна жена која воли да се забавља и која у једном тренутку одлучи да је дошао прави тренутак да добије дете.

Како тренутно ни са ким није у вези, Кеси се определи за вештачку оплодњу, упркос противљењу њеног помало неуротичног најбољег пријатеља Волија (Џејсон Бејтман из серије "Arrested Development" и филмова „Џуно", „У ваздуху" и „Хенкок").

Кеси пронађе наизглед савршеног донора Роланда (глумац и певач Патрик Вилсон из филмова „Аламо", „Фантом из опере", "The A-Team") и како би обележила значајан тренутак у свом животу чак и организује журку поводом вештачке оплодње.

Али, ствари се ипак закомликују када Воли, који је поприлично попио на журци, има незгоду и случајно проспе узорак и немајући куд, одлучи да га замени својим, чега се после ни не сећа.

Кеси се након свега одсели, а седам година касније поново долази у град.

Воли тада упознаје свог сина Себастијана (којег као седмогодишњака игра Томас, а као деветогодишњака његов брат Брајс Робинсон).

Себастијан изгледом, а поготово понашањем, много подсећа на Волија, због чега Воли постепено долази до сазнања да је Себастијан заправо његов син.

Воли схвата шта се десило, као и да је све време заљубљен Кеси, али није сигуран који је најбољи начин да јој то саопшти...

У комедији "The Switch" играју још и Џулијет Луис, Џеф Голдблум и глумац и режисер Тод Луизо ("High Fidelity"), а у биоскопе у САД овај филм стиже 20. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи