Читај ми!

Стиже нам „Диктатор“

Да ли ће отети генерал Шабаз Аладин успети да се врати на чело Вахије домаћа публика моћи ће да види на премијери 15. маја у Дворани Дома синдиката, а већ дан касније и у неколико београдских биоскопа.

Комедија Диктатор Лерија Чарлса, у којој насловну улогу тумачи Саша Барон Коен, биће премијерно приказана у уторак у Дворани Дома синдиката, најавио је домаћи дистрибутер „Тарамаунт".

Коен игра генерала Шабаза Аладина, богатог, суровог и немилосрдног диктатора кога киднапују и замене чобанином који изгледа исто као он.

Уз помоћ Зои, лепе и дарежљиве власнице зен радње, диктатор ће се борити свим силама да се врати на престо Вахије и постара да демократија никад не дође у земљу коју он тако сурово угњетава.

У филму играју и америчка комичарка позната као једна од главних протагониста серијала Scary Movie Ана Фарис, атрактивна Меган Фокс, британска глумачка легенда Бен Кингсли, Џон Рејли и други.

Диктатор ће од 15. маја бити на репертоару биоскопа „Рода", „Колосеј" и Дом синдиката, а од 17. маја и у „Таквуду" и „Синеплексу" у Делта ситију.

Током кампање уочи светске премијере, Саша Барон Коен засмејавао је планету, али и забрињавао многе. Организатори 84. доделе награда Америчке филмске академије најпре су најавили да ће глумцу бити забрањено да се на црвеном тепиху појави у костиму генерала Аладина.

Генерал је затим објавио видео-поруку, то јест ултиматум упућен и Академији и организаторима да ће се уколико му не одобре долазак суочити са незамисливим последицама.

Коен је ипак испред „Кодак театра" извео „представу" у пратњи неколико девојака из генералове пратње.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи