Читај ми!

Будућност је у азијској кинематографији

Могућност за ширење филмске продукције прослављени глумац Кевин Спејси види у Азији, Африци и Европи. Оскаровац верује да се ту крију нови таленти.

Амерички глумац и редитељ Кевин Спејси изјавио је да у Африци, Азији и Европи види могућност за ширење филмске продукције.

Спејси је, током кратке посете Јужној Африци, поводом премијере кратког филма чије је снимање помогао и у којем игра, говорио о изгледима за своје међународне пројекте.

Уз подршку компаније за производњу вискија, Спејси је организовао такмичење са циљем да у САД, Русији и Јужној Африци пронађе нове теленте, пренео је АП.

У свакој од земаља изабран је по један сценарио и по њима су снимљена три филма, укључујући јужноафричко остварење A Spirit of a Denture Алена Шелија (26), чија премијера је приређена у Јоханесбургу.

Спејси игра и у филму Inseparable кинеско-америчког редитеља Дајана Енга, који је сниман у Кини.

Оскаровац је додао да му се свиђа идеја да обиђе што више места и стекне што је могуће више искуства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи