Читај ми!

Снима се „Кум 4“

Студио „Парамаунт“, власник ауторских права на дела Марија Пуза, потврдио је снимање четвртог дела култне саге о породици Корлеоне.

Челници студија „Парамаунт" (Paramount), напокон су се договорили око снимања новог наставка Кума, пише сајт Дедлајн.

Радња четвртог дела временски ће бити смештена пре догађаја у првом делу култне трилогије редитеља Френсиса Форда Кополе, а базираће се на књизи The Family Corleone која је недавно изашла.

Пошто се борба око ауторских права водила између студија и сина Марија Пуза, постигнут је привремени договор по којем ће се зарада од филма делити, док се две стране не буду коначно договориле.

Књига Кум (The Godfather) изашла је 1969. године и одмах постала бестселер, а њен аутор Марио Пузо, као сценариста, и редитељ Френсис Форд Копола потписују једну од најпознатијих филмских трилогија у којој су бриљирали Марлон Брандо, Роберт де Ниро и Ал Паћино.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи