Читај ми!

„Лепо спавај“ у биоскопима од 17. маја

Безбрижни и насмејани дани станара зграде постаће део прошлости када Цезар, запослен као домар, њихове животе претвори у најгору ноћну мору. Шпански хорор „Лепо спавај“ од 17. маја биће на репертоару биоскопа „Синеплекс“ у Београду и Крагујевцу, и „Вилин град“ у Нишу.

Хорор филм Лепо спавај (Mientras duermes) шпанског редитеља Хаимеа Балагера биће од 17. маја на редовном репертоару биоскопа „Синеплекс" у Београду и Крагујевцу, и „Вилин град" у Нишу, најавио је домаћи дистрибутер „МегаКом филм".

Реч је о причи о настојањима огорченог домара зграде у Барселони да живот једног безбрижног станара учини потпуно неподношљивим.

Домар Цезар је несрећан човек који кришом посматра сваки интимни детаљ станара зграде, згражавајући се на сваки знак радости и оптимизма.

Његова највећа опсесија је привлачна и весела станарка Клара Кинг. Сувише весела за Цезара, Клара потреса Цезаров свет из темеља - што је она срећнија, то он дубље пада у очај.

Понашајући се пријатељски како би задобио њено поверење, Цезар заправо кује план да уништи Кларин весели живот.

У филму играју Луис Тосар, Марта Етура, Алберо Сан Хуан, Ирис Алмеида.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи