Читај ми!

Горко-слатки крај „Хауса“

Двосатно финале популарне серије „Хаус“ под називом „Сви умиру“ биће емитовано 21. маја. Творац серије открио је да ће се у последњој епизоди бриљантни доктор суочити са демонима, али и разматрати сопствену будућност.

Медицинска ТВ драма Хаус биће завршена горско-слатком епизодом под називом Сви умиру у којој бриљантни доктор Грегори Хаус разматра своју будућност, али и личне демоне, каже творац серије Дејвид Шор.

Шор је одбио да пружи друге детаље о последњој епизоди у којој ће се појавити и лекари Алисон Камерон (Џенифер Морисон), Реми 13 Хедли (Оливија Вајлд) и покојни Лоренс Катнер (Кал Пен) и којом ће бити окончана серија која је трајала осам година.

„То је дефинитивно крај. Нећу више ништа друго да кажем. Ми не радимо срећан крај, али не желимо ни једноставно очајан завршетак. Горско-слатко је најбоље чему се можете надати", рекао је Шор новинарима уочи двосатног финала које ће бити емитовано 21. маја.

Шор је додао да ће у последњој епизоди Хаус разматрати своју будућност и да је финале популарне серије смишљано месецима.

Наслов епизоде ослања се на прву епизоду ове Емијем награђиване серије која је почела да се приказује 2004. и чији је наслов био Сви лажу, што је постала мантра мизантропа ког глуми британски глумац Хју Лори.

Хаус је 2012. ушао у Гинисову књигу рекорда као најпопуларнија серија на свету и у просеку га је у 66 земаља гледало 81,8 милиона људи.

Шор је рекао да није очекивао толику популарност серије у несталном свету телевизије и додао да не жали превише због неких избора како глумаца, тако и прича у серији у којој је Хаус био и у затвору, на рехабилитацији, па чак и заљубљен – у своју шефицу Лису Кади коју је глумила Лиса Еделстајн.

Еделстајн, која је серију напустила прошле године, неће се појавити у последњој епизоди.

Шор је рекао да је љубавна прича Хауса и Кади била неопходна, иако можда не и суптилно решена, јер „сексуална тензија између двоје не може да траје довека".

„Знам да многи мисле да смо то могли боље да урадимо, а многи да уопште није требало да их упаримо. Многи, пак, мисле да је требало да остану заједно. Не кажем да смо све урадили савршено, али смо на крају морали да их спојимо, јер сексуална тензија не може да траје довека."

Шор је, такође, одбио да каже ко на крају "Фоксове" серије умире.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи