Читај ми!

„Жена у црном“ у биоскопу

Хорор „Жена у црном“ снимљен по истоименом роману Сузан Хил, а са Данијелом Редклифом у главној улози, од 10. маја биће део редовног репертоара биоскопа „Колосеј“. Остварење чију режију потписује Џејмс Воткинс би ускоро могло добити и наставак чија би радња била смештена 40 година после оне описане у овом делу.

Филм Жена у црном са Данијелом Рaдклифом у главној улози, снимљен према истоименом бестселеру Сузан Хил, од 10. маја ће бити на редовном репетоару биоскопa „Колосеј Мултиплекс".

Млади адвокат Артур Кипс (Данијел Рaдклиф) приморан је да остави трогодишњег сина да би отпутовао у забачено село како би средио заоставштину недавно преминуле власнице „Куће у јегуљиној мочвари".

Када стигне у језиву, стару зграду, млади Артур открива мрачне тајне у прошлости мештана, а његов осећај непријатности се продубљује када примети мистериозну жену обучену у црно.

Жена у црном је хорор чију режију потписује Џејмс Воткинс, а сценарио Џејн Голдман.

Након приказивања и великог успеха у САД и Енглеској, продуцентска кућа "Hammer Films" почетком априла 2012. године објавила је да ће снимати наставак филма.

Наставак је описан као прича која се догађа 40 година после радње првог дела. Роман Сузан Хил ће послужити као основа приче коју ће писати Џон Крокер. Постоје гласине да ће Данијел Радклиф поново играти лик Артура Кипса.

Када је Сузан Хил објавила роман Жена у црном 1982. године, није ни слутила да ће он прећи у толико медија. Књига је прво претворена у ТВ филм, затим радио серију, позоришни комад, а сада и у играни филм.

„Суштина је да је књига још ту. Свака особа која је узела моју књигу остала је верна њеном духу", истиче ауторка.

Данијел Радклиф се улогом Артура Кипса први пут појављује на великом платну после роле чувеног дечака чаробњака Харија Потера која му је донела светску славу.

„Врло сам поносан на Харија Потера, али сада морам доказати публици да сам врло озбиљан када је глума у питању и мислим да је прави начин за то отпочети са избором занимљивог материјала као што је овај", истакао је Радклиф.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи