Читај ми!

Прича о Жућку и у Москви

Филм о легендарном кошаркашу Радивоју Кораћу наставља да се приказује на фестивалима широм света. Остварење „Жућко - прича о Радивоју Кораћу“ биће приказан 24. маја на Међународном филмском фестивалу „Златни витез“ у Москви.

Играно-документари филм Гордана Матића Жућко – прича о Радивоју Кораћу биће приказан на Међународном филмском фестивалу „Златни витез", који се одржава од 22. до 29. маја у Москви, најавила је ауторска екипа.

То је филм о легендарном кошаркашу и првој аутентичној светској кошаркашкој звезди са ових простора, али и прича о једном времену, бившој Југославији која се педесетих и шездесетих година 20. века почела отварати према Западу преко спорта, музике, филма, моде.

Жућко – прича о Радивоју Кораћу на програму фестивала је 24. маја.

„Златни витез" је фестивал са дугогодишњом традицијом, који је основао чувени руски глумац, редитељ, сценариста и продуцент Николај Петрович Бурљајев.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи