Читај ми!

Круз као Ван Хелсинг?

„Стари вампир“ Том Круз ускоро би требало да „промени страну“ у својој следећој мисији – као Абрахам Ван Хелсинг у новом покушају да се прича из 2004, са Хјуом Џекменом у тој улози, настави.

Холивудски суперстар Том Круз требало би да игра чувеног ловца на вампире Ван Хелсинга у покушају да се оживи франшиза покренута 2004. године, у којој је глумио Хју Џекмен.

Круз ће, како преносе британски медији, продуцирати и глумити у новом филму.

Пројекат је један од првих филмова договорених уговором компаније "Universal" и сценаристичко/продуцентског тима Алекс Курцман и Роберто Орци.

Пар већ ради на новом наставку филма Мумија а сада ће писати и сценарио за Ван Хелсинга.

Гиљермо дел Торо раније је повезиван са пројектом оживљавања приче о холандском лекару и борцу против вампира Абрахаму Ван Хелсингу, познатом из романа Брема Стокера „Дракула".

Курцман и Орци до сада су радили на филмовима Звездане стазе, Трансформерси а били су сценаристи Крузове "Немогуће мисије 3".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи