Читај ми!

Ко ће бити „најбоља филмска битанга“?

Ем-Ти-Ви је објавио номинације за филмске награде. Од укупно 12 категорија, остварења „Деверуше“ и „Игре глади“ предњаче са по осам. Ове године је уведено и шест нових, рекло би се духовитих, категорија попут „најбоље битанге на филму“ и „страва глума“.

Хит комедија Деверуше и научно-фантастични блокбастер Игре глади воде по броју номинација за Ем-Ти-Ви филмске награде (MTV Movie Awards).

Ова два остварења имају по осам номинација, укључујући за најбољу филмску екипу, најбољег новог глумца и филм године.

У трци за титулу најбољег филма у протеклој години су још Хари Потер и реликвије смрти 2, Служавке и Сумрак сага: Праскозорје 1.

За најбољу глумицу номиноване су Ема Стоун, Ема Вотсон, Џенифер Лоренс, Кристен Виг и Руни Мара, а у мушкој категорији надметаће се Ченинг Тејтум, Данијел Редклиф, Џозеф Гордон-Левит, Џош Хачерсон и Рајан Гослинг.

За најбољег новог глумца/глумицу номинацију су добили Ел Фенинг, Мелиса Мекарти, Лиам Хемсворт, Руни Мара и Шејлин Вудли.

Ем-Ти-Ви је објавио номинације у 12 категорија, укључујући шест нових, попут „најбоље битанге на филму" и „страва глуме".

За разлику од претходних, ове године је уместо гласовима публике номиноване изабрао панел глумаца, продуцената, агената и филмских професионалаца.

Како преноси агенција АП, победнике ће и даље бирати публика, онлајн гласањем.

Овогодишња, 21. свечана долела Ем-Ти-Ви филмских награда биће одржана 3. јуна у Лос Анђелесу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи