Читај ми!

Премијера „Осветника“ у „Колосеју“

Филм о познатим суперхеројима Ајрон мену, Невероватном Халку, Тору, Капетану Америка, Хокају и Црној Удовици почиње да се приказује сутра у биоскопу „Колосеј“.

Остварење Осветници (The Avengers) редитеља Џоша Ведона биће премијерно приказано сутра у биоскопу „Колосеј", најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

Добро познати Марвелови суперхероји: Ајрон мен, Невероватни Халк, Тор, Капетан Америка, Хокај и Црна Удовица одазваће се позиву на акцију кад Ник Фјури, директор агенције задужене за интернационално одржавање мира познате под именом „Шилд", започне одважну мисију окупљања тима осветника како би поразио неочекиваног непријатеља.

Упркос томе што ће саставити ултимативни тим снова, Фјури и његов дугогодишњи сарадник агент Коулсон, мораће да нађу начин да убеде суперхероје да раде заједно, а не једни против других.

Идеја за Осветнике јавила се за време продукције филма Ајрон Мен кад је продуцент Кевин Фаги добио идеју да „Шилд" буде део оба дела Ајрон Мена и Невероватног Халка.

„Почели смо да гледамо листу ликова из Марвеловог света које нису узели други студији: Ајрон мен, Халк, Капетан Америка, Тор, Хокај и Црна Удовица. Помислио сам да је то баш интересантно, јер су то ликови који чине најпопуларнији стрип серијал - 'Осветници'", испричао је Фаги.

„Осветнике" су створили Стен Ли и Џек Кирби, а први пут стрип је објављен у септембру 1963.

Тим "Осветника" су у почетку чинили Ирон Ман, Тор, Хулк, Човек-Мрав и Обад. Капетан Америка се тиму прикључио у четвртом броју кад је оживљен из леденог блока у којем је био заробљен.

То што су његови ликови све популарнији, за Лија представља завештање Марвеловом универзуму, који је помогао да се створи пре више од 50 година.

„Волим да мислим да је један од разлога зашто су Марвелови ликови толико популарни тај што смо покушали да им дамо занимљиве особине и личне проблеме како би људима били занимљиви чак и да немају супер моћи", приметио је Ли.

У филму играју Роберт Дауни Џуниор, Крис Еванс, Марк Рафало, Крис Хемсворт, Скарлет Јохансон, Џереми Ренер, Том Хидлстон, Стелан Скарсгард и Семјуел Л. Џексон.

Филм ће на редовном репартоару домаћих биоскопа бити од 3. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи