Читај ми!

Ускоро филм „Веселе седамдесете“?

Глумачка екипа познате серије „Веселе седамдесете“ окупиће се поводом прославе 25 година Фокс телевизије, а из тога би могло да се изроди и снимање филма, открио је Вилмер Валдерам, који је глумио Феза.

Ерик, Дона, Мајкл, Џеки и остали јунаци америчке хит серије Веселе седамдесете могли би ускоро да се врате, овог пута на великом платну.

Поводом прославе своје 25-годишњице, телевизија Фокс, на којој се популарни ситком приказивао од 1998. до 2006, најавио је „окупљање оригиналног кастинга" са Ештоном Кучером, Милом Кунис, Тофером Грејсом, Вилмером Валдерамом, Денијем Мастерсоном и Лором Препон.

А ово окупљање би могло да се „изроди" у филм, што је у изјави каналу Е! наговестио Валдерама, који је у серији играо Феза, студента на размени.

„Не могу да вам кажем шта ће стварно да се догоди, али сви мисле да би филм Веселе седамдесете био боље решење од специјалне епизоде", казао је глумац који је пореклом из Венецуеле.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи