Читај ми!

„Кери“, римејк мрачнији од оригинала

Римејк филма „Кери“ из 1976. године биће мрачнији, више психолошки и смештен у садашњост. Насловна улога стидљиве тинејџерке са натприродним моћима дата је младој Клои Морец, док би се у роли њене религијом опседнуте мајке могла наћи Џулијен Мур.

Америчка редитељка и сценаристкиња Кимберли Пирс спрема се да направи римејк хорор класика Кери у којем ће главну улогу играти Клои Морец.

Филм, чије снимање почиње 1. јуна, биће више засновано на оригиналном роману Стивена Кинга из 1974. године него на чувеном филму Брајана де Палме у којем је главну улогу тимачила Сиси Спејсек.

„Нови Кери ће бити мрачнији, више психолошки. Нешто попут Црног лабуда. Филм залази у њен ум, разголићује односе између Кери и њене мајке Маргарет. Смештен је у данашње доба, тако да је много другачији", рекла је Морецова у изјави за сајт Comingsoon.

„Не желим да гледам оригинал, мада знам да је Де Палмин филм један од најбољих који су икада снимљени. Веома сам поносна што ћу играти у римејку", додала је 15-годишња глумица, која, иако веома млада, има већ подужу каријеру на филму.

Посебно су запажене биле њене улоге у филмовима Пусти правог да уђе и Хуго, а домаћа публика је могла да је види и у серији Очајне домаћице.

У филму Брајана де Палме из 1976. године, Кери, стидљива средњошколка која поседује натприродне моћи, након серије провокација ослобађа свој бес на матурском балу.

Улога Керине мајке Маргарет, жене опседнуте религијом, понуђена је Џулијан Мур, али договор још није финализован.

Нова верзија Кери би у биоскопе требало да стигне у марту 2013.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи