Читај ми!

Арман Асанте међу „Монтевидеовцима“

Амерички глумац Арман Асанте придружио се екипи која тренутно снима наставак „Монтевидеа“ на Тенерифама. Асанте тумачи лик америчког менаџера, а специјално за РТС открио је да осећа велику част када га позову да ради ван своје земље и да су наши глумци изузетно концентрисани.

Након успешног приказивања филма и телевизијске серије Монтевидео, Бог те видео у режији Драгана Бјелогрлића, продуцентска кућа „Интермедиа нетворк" започела је снимање наставка и филма и серије на Тенерифама.

Ексклузивно је то да се екипи придpужио славни амерички глумац Арман Асанте. У интервјуу за РТС, каже да му је велика част када га позову да ради ван своје земље, јер људи често имају погрешну слику о холивудским глумцима.

Њујорчанин италијанског и ирског порекла, који је играо у више од 80 филмских и ТВ продукција, најпознатији је по улози у филму Краљеви мамба и бриљантном тумачењу Наполеона Бонапарте.

Због специфичног израза лица, харизме и темперамента играо је карактерне улоге у свим жанровима. У другом делу Монтевидеа, који приповеда о боравку наше репрезентације у Уругвају на првом Светском првенству у фудбалу, игра фиктиван лик - америчког менаџера који у фудбалу препознаје спорт будућности и сања о томе да од свих селекција направи тим снова.

„Драган ме је звао да се придружим екипи пре неколико недеља. Гледао сам филм и импресионирао ме је. Мој лик је пример мушкараца 30-тих година. Они су били пионири глобализације и веровали су да се спорт може користити као алтернатива за политику и рат", изјавио је Асанте и додао да је заиста било људи који су имали такву визију.

На шпанском острву ових дана снимају се сцене које приказују авантуре након победе наше репрезентције над Бразилом. Пуно је статиста, има нових ликова и готово цела глумачка постава је ту.

Асанте је похвалио екипу глумаца и редитеља из Србије, која је према његовом мишљењу изузетно дисциплинована и концентрисана. Амрички глумац је истакао да је последњих 12 година снимао у Источној Европи где је уочио бројне таленте.

Одговарајући амбијент на Тенерифама веома је налик на јужноамерички и одлично је послужио за снимање сцена које су се дешавале у Монтевидеу 30-их година.

Монтевидео, Бог те видео други део на Тенерифама снимаће се до 9. маја. Екипа се након тога сели у Италију, затим у Србију и Црну Гору, а завршетак снимања овог комплексног пројекта планира се на јесен.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи