Читај ми!

Џејсонова „Шифра смрти“

Акциони трилер „Шифра смрти“ у српске биоскопе 3. маја враћа Џејсона Стејтама као другоразредног ММА борца који се сукобљава са руском мафијом, кинеским тријадама и корумпираним њујоршким полицајцима.

Нови филм британског глумца Џејсона Стејтама Шифра смрти (Safe) почеће да се приказује у биоскопима у Србији од 3. маја, најавио је дистрибутер „Миленијум филм".

Меј (Кетрин Чан) је 12-годишње математичко чудо од детета. Из дома у Нанђингу отимају је тријаде, чији вођа је шаље у САД како би била „рачунар" за њихово рекетирање.

Лук Рајт (Стејтам) је другоразредни борац мешовитих борилачких вештина (ММА) у Њу Џерзију.

Када упропасти намештену борбу, руска мафија одлучује да га искористи као пример – убијају му супругу и прете да ће убити свакога с ким се спријатељи.

Очајан и изолован, Лук лута улицама Њујорка на ивици самоубиства.

У међувремену, руска мафија отима Меј у потрази за информацијама похрањеним у њеном мозгу. Она успева да побегне и среће Лука који јој помаже.

Редитељ овог акционог трилера је Баз Јакин, потписник филмова Fresh, Сети се Титана, Uptown Girls.

Стејтам је најпознатији по улогама у филмовима Гаја Ричија Две чађаве двоцевке, Снеч и серијалу Транспортер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи