Читај ми!

Кери и Денијелс поново „Глупан и тупан“

Амерички глумци Џим Кери и Џеф Денијелс поновиће улоге Лојда Крисмаса и Харија Дана у наставку комедије „Глупан и тупан“, која ће почети да се снима у септембру.

Снимање наставка филма Глупан и тупан (Dumb and Dumber 2) почеће у септембру, а режисери ће бити браћа Фарели, која су снимила и оригиналну комедију из 1994. године, објавио је Њујорк дејли њуз.

За сада је познато да ће Џим Кери и Џеф Денијелс поново тумачити улоге Лојда Крисмаса и Харија Дана.

Остварење Глупан и Тупан зарадило је 127 милиона долара у САД и 250 милиона долара широм света.

Преднаставак приче Глупљи и тупљи: Када је Хари упознао Лојда из 2003. године, филм о средњошколским подухватима главних јунака, режирао је Трој Милер, а главне улоге играли су Ерик Кристијан Олсен и Дерек Ричардсон.

„Ми нисмо снимили 'Глупљи и тупљи'. То је била ствар студија. Увек смо желили да направимо наставак и коначно нас је позвао Џим. Џеф је то одувек желео. Ми смо то одувек желели", рекао је Питер Фарели.

Браћа Фарели тренутно промовишу другу дуго ишчекивану комедију The Three Stooges, која ће почети да се приказује у биоскопима од 18. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи