Читај ми!

Нова пројекција филма „Соња“

Уместо неуспеле репризе 30. марта, филм о глумици Соњи Савић, ауторке Драгане Кањевац, за чију се премијеру тражила карта више, биће поново приказан у новом термину, 5. априла у Дому омладине.

Документарни филм Соња, који је доживео овације на отварању 59. Београдског фестивала документарног и краткометражног филма, биће поново приказан у четвртак, 5. априла у Дому омладине, најавили су данас ауторка Драгана Кањевац и продуцент Ненад Величковић.

За премијеру се тражила карта више, па је одмах била заказана реприза, 30. марта у сали Дома омладине „Американа", али је због техничких проблема публика остала ускраћена за ту пројекцију.

Организатори фестивала и продуцентска кућа „Бастардс", у договору са ауторком, омогућиће зато пројекцију 5. априла. Карте ће моћи да се купе од сутра, а важиће и улазнице купљене за 30. март.

Документарни филм Соња биће приказан у четвртак, у 19 сати, у Великој сали Дома омладине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи