Ерик Кантона у улози полицајца

Једномесечна промена места боравка ће младу дизајнерку Софи ненадано увући у истрагу једног убиства. Уместо идиличног одмора у француској престоници, Софи ће доживети пакао. Трилер "Switch" Фредерика Шоендерфера, у коме улогу полицајца тумачи бивша фудбалска звезда Ерик Кантона, премијерно ће у Енглеској бити приказан 2. априла.

Једна од легендарних „седмица" Манчестер јунајтеда, Ерик Кантона, представио је у Лондону свој најновији филм Switch (Замена), у режији Фредерика Шоендерфера који ће премијерно бити приказан у понедељак, 2. априла.

Филм је прича о 25-годишњој дизајнерки Софи (Карин Ванас) која на годишњи одмор креће без дечка и пријатеља. Сазнавши за сајт "Switch", за људе који на месец дана желе да замене куће, Софи одлази из Монтреала у Париз и дом са погледом на Ајфелову кулу.

После првог идиличног дана, буде је полицајци, у соби поред ње пронађено је обезглављено тело, а Софи нема начина да докаже да она није Бенедект Серто, власница стана.

„Упознао сам некога из француске јединице за борбу против криминала, што је велика полицијска организација специјализована за криминал", рекао је Кантона за АФП, упитан како се припремао за улогу полицајца.

„Они тај посао раде због авантуре, адреналина. Некад су у опасности, некад су они ти који су опасни, као тајни агенти", додао је бивши фудбалер.

Говорећи о филму редитељ Шоендерфер је објаснио да га је привукла чињеница што људи данас све више прибегавају тренду замене станова, а да притом и не познају оног у чији се стан усељавају.

„Одлазите у дом потпуног странца, и потпуни странац остаје у вашем дому. Има нечег веома бизарног у томе јер је све то прилично интимно и помислио сам да би то био одличан трилер", рекао је Шоендерфер за „порекло" идеје.

Редитељ је додао и да је био веома заинтересован да Кантона игра у филму, јер је сматрао да би он дао на кредибилитету улози полицајца.

„Полицајци који се баве злочинима нису синови париских индустријалаца, они махом долазе из провинције, неки 25 година живе у Паризу, а и даље имају акценат. И то сам могао да покажем само са глумцем који је то желео, а Ерик има много харизме и веома је добар глумац", додао је редитељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи