Читај ми!

„Близанци“ су у ствари „Тројке“?

Наставак филма „Близанци“, још луђи од првог дела, најавио је глумац Дени Де Вито. Он и Шварценегер ће у планираном другом делу открити да имају још једног брата - Едија Марфија!

Комедија из 1988. године Близанци (Twins) у којој су браћу играли Дени Де Вито и Арнолд Шварценегер, добиће свој наставак, а близанци ће добити брата кога ће играти Еди Марфи.

Глумац Дени Де Вито недавно је открио да размишља о снимању наставка комедије Близанци, а студио „Јуниверзал" потврдио је да ће бити снимљен наставак, који би требало да „буде још луђи од првог дела".

Де Вито и Шварценегер који играју браћу Џулијуса и Винсета, у наставку филма који ће се звати Тројке (Triplets) сазнаће да је њихова мајка родила тројке, а не близанце и они ће кренути у потрагу за братом кога ће играти Еди Марфи, преноси Холивуд рипортер.

Овај пројекат који је у раној фази још увек нема редитеља.

Ајван Рајтман који је режирао први део филма, биће један од продуцената.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи