Читај ми!

Била сам ужасна у „Титанику“

Нису сви били задовољни премијером три-де верзије филма „Титаник“ из 1997. године. Глумица Кејт Винслет разочарана је својом глумом и тврди да јој је било непријатно да гледа себе у главној роли.

После премијере Титаника у три-де верзији у Лондону, Кејт Винслет, која игра једну од главних улога у филму, изјавила је да је имала прилично лош осећај гледајући себе на великом платну.

„Филм је добар", рекла је позната британска глумица по завршетку пројекције, додавши да је оно што јој је засметало њена глума.

„Мој амерички акценат је грозан, а моја глума је могла да буде боља. У свакој сцени сам себи говорила: 'Стварно? Ти си то тако урадила? Господе!", изјавила је Винслетова.

„Иначе ми је тешко да себе гледам на филму, али у Титанику сам заиста могла да будем боља", признала је Кејт Винслет коју њени фанови највише памте управо по улози Роуз у блокбастеру из 1997.

Титаник три-де објављен је поводом обележавања 100 година од када је чувени брод 14. априла 1912. године ударио у ледени брег и потонуо.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи