Читај ми!

Три-де авантура несташног Титефа

Духовита анимирана прича у којој дечак Титеф покушава на све могуће начине да освоји девојчицу Нађу, која га ни на рођендан није позвала, почеће да се приказује у домаћим биоскопима од 29. марта. „Титеф 3D“ је снимљен према култном француском стрипу аутора Зепа, који потписује и сценарио и режију.

Анимирани филм Титеф 3D, снимљен према култном француском стрипу, наћи ће се од 29. марта на редовном биоскопском репертоару, најавио је домаћи дистрибутер „Мегаком филм".

По синопсису, Нађа слави рођендан, али није позвала Титефа и он мора да открије шта је пошло по злу и како је Нађа могла да га заборави.

То ће уздрмати Титефов живот, посебно због тога што се, као и увек, испоставља да су одрасли бескорисни, те ће он узети ствари у своје руке и покушати да се избави из хаоса, не губећи при том из вида да му је најважнији циљ да буде позван на Нађин рођендан.

Духовита прича о одрастању радозналог несташка Титефа, синхронизована је на српски језик и биће на репертоару биоскопа „Колосеј", „Синеплекс" и „Фонтана", као и биоскопа „Синеплекс" у Крагујевцу.

Аутор стрипа, чији је псеудоним Зеп, такође потписује сценарио и режију филма.

Титеф 3D је првог викенда приказивања у биоскопима био први на листи гледаности у Француској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи