Читај ми!

Пловидба три-де „Титаником“

После 15 година, 11 Оскара и две милијарде долара зараде, Камероново остварење „Титаник“ поново је доживело премијеру, али овога пута у три-де технологији. Повод је обележавање 100 година од када је чувени брод потонуо. Нова верзија ће у српским биоскопима почети да се приказује од 5. априла.

Глумица Кејт Винслет и редитељ Џејмс Камерон прошетали су синоћ црвеним тепихом у Лондону поводом премијере филма Титаник који је овог пута представљен у три-де технологији, преноси АП.

Камерон је рекао новинарима да је три-де верзија филмске хит драме из 1997. године у којој, такође, играју Кејт Винслет и Леонардо Дикаприо „премашила сва могућа очекивања".

Филм Титаник тријумфовао је на додели Оскара 1998. године, освојивши 11 ових признања.

Све до последњег Камероновог филма Аватар, филмско остварење о несрећи прекоокеанског брода за који се мислило да не може да потоне, а коју прати и љубавна прича двоје младих који су се упознали на броду, држало је рекорд у заради са две милијарде долара на светским благајнама.

Титаник 3D објављен је поводом обележавања 100-годишњице од када је чувени брод 14. априла 1912. године ударио у ледени брег и потонуо.

Како је најављено из дистрибутерске куће "MCF", филм који је и данас популаран појавиће се у нашим биоскопима у три-де верзији 5. априла.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи