Читај ми!

Индијски Бонд забрањен у Пакистану

Због критичког односа према њиховим генералима и шпијунима, остварење „Агент Винод“ индијског редитеља Срирама Рагхавена, забрањено је у Пакистану.

Пакистански цензори забранили су филм Агент Винод о индијском Џејмсу Бонду, који се критички односи према генералима и шпијунима у Пакистану.

Потпредседник цензорске комисије Мухамед Ашраф Гондале, рекао је Асошијетед пресу да овај филм из боливудске продукције крши кодекс који је поставила његова организација.

Гондале, међутим, није рекао шта под тим подразумева.

У Агенту Виноду пакистански званичници подржавају авганистанске талибане и кују заверу да се у Њу Делхију, главном граду Индије, активира атомска бомба скривена у актнташни, преноси АП.

„Агент Винвод је за Индијце, али није против Пакистана", рекао је главни глумац и копродуцент филма Саиф Али Кан. „Али разумем ако су они узнемирени, зато што ми чешће бијемо њих у фимовима."

Индија и Пакистан су, иначе, љути ривали на индијском потконтиненту, обе земље поседују нуклеарно оружје и три пута су ратовале откако су се 1947. године раздвојиле једна од друге.

Агент Винод је прошле недеље требало да почне да се приказује у Лахореу и Карачију, што се није догодило.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи