Читај ми!

„Бежи мацо бежи“ премијерно 27. марта

Премијерно приказивање филма Џона Стоквела „Бежи мацо бежи“ заказано је за 27. март у Дому омладине. Осим холивудских звезда улоге у акцији, која је делом снимљена у Београду, тумаче и домаћи глумци - Гордан Кичић, Бранко Ђурић, Јелена Гавриловић и Бода Нинковић.

Српска премијера америчког играног филма Бежи мацо бежи, који се делом дешава у Београду, где је и сниман, биће одржана 27. марта у Дому омладине, најавила је дистрибутерска агенција "iManage" из Београда.

У овој акционој комедији гледаоци ће поред великог броја занимљивих сцена и каскадерских надигравања моћи да гледају атрактивну Паз Вега, Џенет Мектир, али и домаће глумце - Гордана Кичића, Бранка Ђурића, Јелену Гавриловић, Вању Говорко, Ану Сакић и Боду Нинковића.

У режији Џона Стоквела, продуцентска кућа "Lleju production" (САД) снимила је филм чија је радња смештена на неколико локација у Европи, а делом се дешава и у Београду.

Извршни продуцент филма у Србији била је компанија "Work in progress" из Београда.

Куриозитет је да у овом остварењу америчке продукције Београд и локације у Србији по први пут „играју" сами себе.

Домаћа публика препознаће мноштво места из српске престонице: Бели Двор, улице Београда, Зоо врт и друге локације, на којима холивудске звезде раме уз раме са домаћим глумцима играју захтевне акционе сцене.

После премијере у Дому омладине, филм ће се приказивати у биоскопима „Колосеј" и „Синеплекс" на Новом Београду, као и у новоотвореном биоскопу „Синеплекс" Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи