Читај ми!

„Златно доба Холивуда“ вреди дупло више!

Иако су стручњаци процењивали да ће постери из златног доба Холивуда на аукцији донети зараду од око 250.000 долара, они су премашили очекивања и постигли цену од чак 503.000 долара.

Колекција ретких филмских постера из златног доба Холивуда, која је пронађена на једном тавану у Пенсилванији, продата је на аукцији за укупно 503.000 долара, преносе светске агенције.

Продаја 33 постера одржана је у аукцијској кући "Heritage", у Тексасу.

Из ове аукцијске куће је саопштено да је постер из 1931. године из филма Дракула продат за 143.000 долара, што је највиша цена постигнута на аукцији.

Постер филма Cimarron из 1931. године, продат је за 101.575 долара. Ово остварење је освојило три награде Оскар.

Пре овог догађаја, стручњаци су очекивали да ће постери бити продати за око 250.000 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи