Читај ми!

Шон Пен у готик стилу

Дирљива драма „Ово мора да је то место“, са Шоном Пеном у главној улози, прича је о вези оца и сина која и поред неслагања и смрти наставља да постоји. Први Сорентинов филм на енглеском језику домаћа публика ће моћи да погледа од 29. марта у биоскопима.

Нови филм италијанског редитеља Паола Сорентина Ово мора да је то место са Шоном Пеном у главној улози, након премијере на Фесту, биће од 29. марта на редовном биоскопском репертоару, најавио је дистрибутер „Мегаком филм".

Први Сорентинов филм на енглеском језику, прати Шајена, бившу рок звезду, који се и даље облачи у готик стилу и добро живи у Даблину захваљујући старој слави.

Због смрти оца, са којим није био у добрим односима, враћа се у Њујорк и открива да је био опседнут осветом за понижење које доживео у Аушвицу.

Шајен одлучује да настави тамо где је његов отац стао и започиње путовање по Америци.

У овој дирљивој драми са елементима комедије, поред Пена, играју и Френсис Мекдорманд, Џад Хирш и Дејвид Бирн, који је и аутор музике.

На 64. Канском фестивалу филм Ово мора да је то место освојио је Специјалну награду екуменског жирија, а домаћа публика је имала прилику да га погледа на овогодишњем Фесту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи