Читај ми!

Заказана премијера „Мамурлука 3“

Расплет хаотичних и очајних одлука из претходна два дела, „Мамурлук у Вегасу“ и „Мамурлук у Бангкоку“, публика ће моћи да види у трећем делу, 21. маја 2013. године.

Трећи наставак успешне комедије Мамурлук (Hangover) стиже у биоскопе широм света 21. маја следеће године, најавио је данас домаћи дистрибутер „Так".

Поново су на окупу редитељ Тод Филипс и глумци Бредли Купер, Зек Галифијанакис и Ед Хелмс у улогама Фила, Стјуа и Алана.

Филипс је изјавио да је узбуђен што ће радити још један наставак Мамурлука заједно са Купером, Галифијанакисом и Хелмсом и најавио да ће изненадити публику.

„Биће то прави расплет хаотичних и очајних одлука које смо видели у претходним деловима", додао је редитељ.

Први филм Мамурлук у Вегасу снимљен је 2009, а други Мамурлук у Бангкоку 2011.

Није прецизирано у којем граду ће се одвијати радња трећег филма.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи