Читај ми!

Ашер као Шугер Реј Леонард

У филму о боксерској легенди Роберту Дурану, улогу Шугера Реја Леонарда, такође вишеструког шампиона међу конопцима, играће амерички репер Ашер, који увелико тренира за улогу.

Амерички репер Ашер потврдио је да ће играти боксера Шугера Реја Леонарда у филму о боксу Руке од камена (Hands Of Stone).

Филм говори о животу још једног легендарног боксера, петоструког светског шампиона Роберта Дурана, којег ће тумачити мексички глумац Гаел Гарсија Бернал.

Како преноси Би-Би-Си, R&B звезда већ увелико тренира за улогу у филму у којем ће му, поред Гарсије Барнала, партнер бити и Роберт Де Ниро као чувени боксерски тренер Реј Арсел који је радио са 18 светских шампиона, укључујући и Дурана.

За Ашера ово неће бити прво појављивање на филму. Последњи пут је глумио 2010. године у остварењу Killers.

Популарни репер је стекао светску славу хитовима попут Yeah!, а његов албум Confession из 2004. је најпродаванији албум у 21. веку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи