Читај ми!

„Локални вампир“ стиже у биоскопе

После приказивања на фестивалима у Пули, Херцег Новом и на Фесту комедија Бранка Балетића „Локални вампир“ од 29. марта ће постати део редовних репертоара београдских биоскопа. Филм са елементима акције, еротике и хорора је Балетића, након више година, вратио режији.

Филм црногорског редитеља Бранка Балетића Локални вампир, после приказивања на овогодишњем Фесту, од 29. марта наћи ће се на редовном репертоару београдских биоскопа, најавио је дистрибутер „Мегаком филм".

Локални вампир садржи елементе акције, еротике и хорора, а у суштини је комедија, чији заплет почиње када мајка лажно пријављује синовљеву смрт да би га спасла коцкарских дугова.

Син се крије и ноћу излази у намери да се свети противницима, удварачима своје „удовице" и своје мајке.

У филму играју Мишо Обрадовић, Гордана Гаџић, Кристина Стевовић, а сценарио је написао Бранко Ковачевић.

Локални вампир је премијерно приказан на прошлогодишњем Филмском фестивалу у Пули, а затим је отворио и Филмски фестивал у Херцег Новом.

Сниман је током лета 2010. године на локацијама око Скадарског језера.

Након 16 година бављења продукцијом и писањем сценарија, Балетић се овим филмом вратио режији.

Његово претходно редитељско остварење је серија Отворена врата из 1995. године, а публици је познат и по филмовима Балкан експрес, Сок од шљива, Увек спремне жене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи