Читај ми!

„Ронал варварин“ у биоскопима

Урнебесни цртаћ о смотаном варварину Роналу, која је сушта супротност осталим припадницима његовог племена, почео је да се приказује у домаћим биоскопима. „Ронал варварин три-де“ је пародија на филмове о мишићавим херојима и стереотипима који их прате.

Анимирани филм Ронал варварин три-де премијерно је приказан вечерас у биоскопу „Синеплекс".

Интересантно је да је дистрибутер „Мегаком филм" омогућио корисницима друштвене мреже Твитер да „ретвитују" трејлер и тако освоје улазнице за пројекцију.

Ронал варварин три-де је данска пародија на стереотипе о мишићавим Варварима, мачевима и чаролијама.

Главни јунак је Ронал, варварин са ниским самопоуздањем. Иако припадник суровог племена Варвара за разлику од осталих чланова племена, танак и слабашан, носи паж фризуру и има танке руке, те и није неки хит међу Варваркама.

Међутим, када зли лорд Волказар киднапује његово племе, Ронал мора да пронађе снаге и храбрости да их избави. На том задатку му се прикључују племенски бард Алиберт, прелепа ратница Зандра, као и скоцкани и углађени вилењачки водич Елрик.

У овој анимираној комедији, редитељи Крестен Вестбјерг Андерсен и Торбјорн Кристоферсен баве се разним стереотипима, нарочито укорењеним мишљењима о мушкарцима и женама.

Ниједна сличност са познатим варварима у овом филму није случајна, те између осталог, лику амазонске краљице глас даје Бригит Нилсен, позната по улози Црвене Соње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи