Читај ми!

„Мирис кише на Балкану“ позван у Пекинг

Будући да је Кина земља немерљиве културне традиције у којој су никла велика имена светског филма, једно од највећих признања филму „Мирис кише на Балкану“ Љубише Самарџића, јесте позив на учешће на Међународном фестивалу у Пекингу.

Филм популарног глумца, редитеља и продуцента Љубише Самарџића Мирис кише на Балкану, позван је на 2. Међународни фестивал у Пекингу (BJIFF).

Организациони комитет фестивала обавестио је Самарџића да је овај филм прошао коначну селекцију и да је уврштен у програм „Панорама", док су њега лично позвали да буде гост ове манифестације у главном граду Кине.

Самарџић и његова продукцијска кућа „Синема дизајн" имали су успеха са овим филмом од Мелбурна и Сиднеја (Аустралија), преко Гое (Индија), Дуреша (Албанија), Аванце (Шпанија), где је освојио Гран при, до Софије (Бугарска) и Форт Лодердејла и „Флотинг филм" фестивала (САД).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи