Читај ми!

„Црна Зорица“ премијерно „напада“

Девојка за коју се верује да доноси несрећу и смрт свакоме ко се заљуби у њу представља централни лик филма „Црна Зорица“ који ће београдској публици вечерас бити премијерно представљен у Центру „Сава“.

Филм Црна Зорица, мрачна комедија са елементима авантуре, у режији Радослава Павковића и Христине Хаџихараламбус, биће премијерно приказан вечерас у великој сали Центра „Сава".

Радња филма смештена је у савремену источну Србију, која је и даље уроњена у празноверја и предрасуде.

Зорица, коју игра Љума Пенов, носи проклетство - од када се њена прва љубав мистериозно удавила у реци, мушкарци у њеној близини умиру на најчудније начине.

Љути сељани су јој због тога наденули надимак „Пољубац смрти", а прича се компликује када Мане, у тумачењу Бранислава Трифуновића, тврдоглави полицајац који не верује у бапске приче и вештичарење, покуша да открије да ли је Зорица заиста серијски убица или само девојка жељна љубави.

Сценарио су написали Горан Мојсин и Хаџихараламбусова, директор фотографије је Владан Јанковић, аутор музике Димитрис Фрицалас, сценограф Аљоша Спајић, костимограф Зора Мојсиловић, монтажер Марко Глушац.

У филму играју и Мирјана Карановић, Никола Пејаковић, Михајло Миша Јанкетић, Олга Одановић, Зоран Цвијановић, Милош Самолов, Добрила Стојнић, Младен Андрејевић, Дубравко Јовановић и Стефан Бундало.

Продуценти су „Супер филмс" (Београд), „Федерико филм" (Варшава), „Фрејм бај фрејм" (Никозија) и „Пан ентертејмент" (Атина).

Филм ће након београдске премијере, 21. марта бити приказан у Новом Саду, а дан касније екипа филма ће се поклонити крагујевачкој публици у новоотвореном биоскопу „Синеплекс".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи