Читај ми!

„Човек на ивици“ у бископима

Узбудљива прича о човеку који са врха солитера очајнички покушава да скрене пажњу на неправду која га је коштала затвора од 22. марта ће се наћи на редовном биоскопском репертоару. У трилеру „Човек на ивици“, Асгера Лета главни протагониста је Сем Вортингтон који признаје да га је страх од висине мотивисао да прихвати улогу.

Филм Човек на ивици (Man On A Legde) данског редитеља Асгера Лета, са Семом Вортингтоном у главној улози, биће од четвртка, 22. марта, на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавила је дистрибутерска кућа „Так".

Трилер Човек на ивици говори о настојањима једног човека да докаже своју невиност након што је оптужен за крађу ретког и вредног дијаманта.

Ник Касиди, кога игра Сем Вортингтон, недавно је побегао из затвора, а без уточишта и места на које би отишао, пење се на кров солитера.

Ник очајнички позива цео Њујорк да упре поглед у њега и види да само један погрешан корак може да га одведе у смрт. Полицајац сазнаје да је Ник каскадер, који жели да скрене пажњу јавности и медија на свој неправедни случај.

У међувремену траје велика пљачка дијаманата.

Вортингтон, кога ће домаћа публика од 29. марта гледати и у епском спектаклу Гнев Титана, истиче да Летово остварење није класичан акциони филм, већ прича о човеку који је „притеран у ћошак" и различитим изазовима са којима се суочава.

Он је признао да га је делимично привукла улога Ника Кесидија због тога што је желео да превазиђе страх од висине, с обзиром на то да је већина сцена снимана на симсу хотела „Рузвелт" на Менхетну.

„Не постоје праве припреме за овакву улогу. Једноставно морате да се попнете на прозор хотела. Каскадери могу да вам испричају какав је осећај, али то вам је попут заљубљивања - не можете да замислите како изгледа док се сами не нађете у тој ситуацији", рекао је Вортингтон.

У филму глуме и Ед Харис, Елизабет Банкс и Џејми Бел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи