Читај ми!

Кортни против Мапетоваца

Удовица Курта Кобејна, Кортни Лав, осула је жестоку паљбу по Мис Пиги, Кермиту и екипи филма „Мапетовци“, због песме "Smells Like Teen Spirit", коју су јунаци отпевали без њене сагласности.

Кортни Лав je врло бесна што су Мапетовци у новом филму отпевали „Нирванину" песму Smells Like Teen Spirit.

Рокерка тврди да је она власница свих права на песме свог покојног мужа Курта Кобејна, али питање је да ли је то заиста тачно.

Лавова је, према писању медија, пре неколико година продала права на половину каталога Кобејна и „Нирване" издавачкој кући "Primary Vawe", јер је била у финансијским проблемима, али изгледа да је на то „заборавила" па сада покушава да се обрачуна са продуцентима филма Мапетоваци.

"Primary Vawe", као и бивши чланови „Нирване" Крис Новоселић и Дејв Грол, дали су сагласност за обраду песме у филму.

Међутим, Кортни је јавно изјавила како је Smells Like Teen Spirit у мапетовској верзији „силовање успомене на Курта".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи