Читај ми!

Одличан пријем српских филмова у Атини

Највише пажње на првој Недељи савременог српског филма у Атини привукла је грчка премијера филма „Монтевидео, Бог те видео“, а на пројекцијама у атинској Кинотеци, за изузетна глумачка остварења дугим аплаузима награђени су Мирјана Карановић, Лазар Ристовски и Бранислав Лечић.

У Атини, у грчкој Кинотеци, завршена је Недеља савременог српског филма, прва такве врсте у Грчкој.

Фестивал је организован под покровитељством српског и грчког министарства културе, а на програму је било 15 остварења најзначајнијих домаћих аутора.

Дугим аплаузима за изузетна глумачка остварења награђени су Мирјана Карановић, Лазар Ристовски и Бранислав Лечић.

Посебно интересовање владало је за грчку премијеру филмског хита Монтевидео, Бог те видео, а пажњу су привукла и дела Горана Паскаљевића, Дарка Бајића, Драгана Пешикана и Бранислава Јевића.

Реакције јавности и медија на фестивал који ће постати традиционална манифестација биле су изванредне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи