Читај ми!

Иста Сара Пејлин!

Трансформацији вредној хвале подвргла се холивудска звезда Џулијан Мур у жељи да што боље уђе у лик политичарке Саре Пејлин. Поред тога што се потрудила да изгледом што више личи на Пејлинову, Мурова је такође „скинула“ гестове, позе, па чак и глас Пејлинове.

Америчка политичарка Сара Пејлин има двојницу - Џулијан Мур. За потребе снимања телевизијског филма Game Change у продукцији Ејч-Би-Оу канала, Мурова се потрудила да што боље уђе у лик Пејлинове.

Људи који су имали прилику да виде филм пре премијере која ће бити вечерас на поменутом каналу, кажу да је разлика између ове две познате даме скоро неприметна.

„Тен, очи и коса, кад је погледате, заборавите да је то заправо Џулијан", изјавила је Мелиса Фарман која тумачи лик Сарине ћерке Бристол.

Друга глумица у серији, Сара Полсон, рекла је да је гардероба доста допринела стварању сличности са Пејлиновом, али да је Џулијанина трансформација била пресудна.

Труд који је уложила у опонашање Сариног гласа, гестова и поза је невероватан, слажу се сви који су учествовали у снимању.

Нарочито захтевно било је „копирање" тена познате политичарке јер глумица има тако осетљиву бледу кожу да сунчање није долазило у обзир, већ су јој прво коректорима покривали пеге да би затим ставили тамнији пудер.

Припремање Мурове за свако снимање трајало је два сата, али продуценти обећавају квалитетно остварење.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи