Читај ми!

Клуни и Пит борци за геј права

Миљеници женске популације, глумци Бред Пит и Џорџ Клуни, учествоваће у реализацији драме „Осам“, чија је тема борба припадника хомосексуалне популације за право брака у Калифорнији.

Холивудски глумци Бред Пит и Џорџ Клуни поново ће пословно сарађивати.

Овог пута они неће снимати филм, већ ће заједно радити драму Осам, чија је тема борба припадника геј популације за прaво брака у Калифорнији.

Редитељ драме је Роб Рејнер, а већина текста, чије делове ће читати Клуни и Пит, су транскрипти са суда.

Бред ће читати делове које је у судници изговорио судија који је пресудио да су хомосексуални бракови противуставни, иако су их гласачи у Калифорнији 2008. године подржали, док ће његове колеге Клуни и Мартин Шин читати изјаве адвоката.

„Смешно ми је кад негде прочитам да сам геј, али исто тако нећу се увредити нити жустро порицати оно што је написано, јер би то било безобразно према неким мојим пријатељима који јесу хомосексуалци", рекао је Клуни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи