Читај ми!

Наставак цртаћа „Грозни ја“

Анимирани филм „Грозни ја“ који је одушевио публику широм света добиће наставак следеће године. Екипи познатих глумаца која позајмљује гласове јунацима придружио се и Ал Паћино, а трејлер за ово остварење већ је могуће погледати.

Анимирани филм Грозни ја, који је 2010. када је објављен, зарадио више од 540 милиона долара, ускоро добија наставак.

Екипи познатих глумаца која цртаним ликовима позајмљује гласове придружиће се Ал Паћино.

Паћино ће глас дати главном негативцу против кога ће се борити Гру, кога и у новом делу оживљава Стив Карел.

Као најава цртаћу чија се премијера очекује 3. јула 2013. године објављен је трејлер у којем Груови „мезимци" изводе оно што најбоље знају.

Први део овог остварења је због одличне реакције публике уврштен међу десет најбољих цртаћа у САД, па се очекује да ће уз нове јунаке и авантуре и други део бити подједнако успешан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи