Читај ми!

„Опасан метод“ вечерас на Фесту

Драма „Опасан метод“, која открива део узбурканих односа између младог психијатра Карла Јунга, његовог ментора Сигмунда Фројда и Сабине Шпилрајн, биће приказана вечерас на Фесту, од 20 часова. Филм „360“ са Рејчел Вајс, Ентонијем Хопкинсом, Џуд Лоом на програму од 22.

Филм Опасан метод Дејвида Кроненберга са Киром Најтли, Вигом Мортенсеном и Мајклом Фасбендером у главним улогама, биће приказан вечерас у Центру „Сава", у оквиру главног програма 40. Феста.

Заснован на стварним догађајима, драма открива део узбурканих односа између младог психијатра Карла Јунга, његовог ментора Сигмунда Фројда и Сабине Шпилрајн, лепе младе жене са психичким тегобама која се испречила између њих двојице.

Од 22 часа у Центру „Сава" на програму је драма 360 коју је режирао бразилски редитељ Фернандо Меирелеш.

У овом узнемирујућем мозаику различитих прича и мноштва ликова играју Рејчел Вајс, Ентони Хопкинс, Џуд Ло, Бен Фостер, Џемел Дебуз и други.

Публика ће моћи да погледа и остварење Жена из суседства Павела Павликовског у копродукцији Француске, Пољске и Велике Британије.

Итан Хок игра америчког писца Тома Рикса који стиже очајан у Париз како би средио свој живот и поново освојио љубав своје жене и ћерке, али завршава у сумњивом хотелу у предграђу радећи као ноћни чувар и среће мистериозну Маргит у тумачењу Кристин Скот Томас.

У оквиру такмичарског програма „Европа ван Европе" у Дому омладине биће приказан албански филм Маја Пљутона Васија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи