Читај ми!

Луси Лу докторка Вотсон

Шерлок Холмс ће у модерној ТВ верзији под називом "Elemetary" уместо сарадника имати сарадницу – докторку Џоан Вотсон – коју ће играти Луси Лу. Главна улога поверена је Џонију Ли Милеру, серија на ТВ екране стиже на јесен, а авантуре чувеног детектива овог пута одвијаће се у Њујорку.

Након успеха франшизе Шерлок Холмс на великом платну, америчка телевизијска мрежа Си-Би-Ес (CBS) одлучила је да сними серију посвећену чувеном фиктивном детективу.

Према писању америчких медија, серија, под насловом Elemetary (на енглеском језику: елементарно), биће савремена адаптација романа Артура Конона Дојла, чија ће се радња одвијати у Њујорку.

Улогу генијалног, али мушичавог детектива играће Џони Ли Милер, први муж Анђелине Џоли, док ће Луси Лу тумачити лик докторке Џоан Вотсон, хирурга којој је одузета лиценца због смрти пацијента.

Докторка Вотсон прихвата у свој стан Шерлока Холмса који је тек изашао из установе за рехабилитацију од зависности од дроге и ради као консултант њујоршке полиције.

Авантуре овог модерног дуа почеће да се приказују на америчкој телевизији од следеће јесени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи