Читај ми!

„Филм“ неће стићи у биоскопе!

Право освежење у жанровском смислу, као и у одабиру глумаца, јесте америчко остварење „Филм“. Мешавина романсе, комедије, политичке приче, акције, трилера и драме која неће бити снимљена могла је да буде остварење у којем је плејада најтраженијих холивудских звезда бриљирала. Будући да се неће појавити у биоскопима, погледајте трејлер што пре!

Бриљантни амерички комичар Џими Кимел, поводом халабуке око Оскара, направио је деветоминутни трејлер за филм Филм (The Movie).

Реч је о епском остварењу које неће бити снимљено са бројним глумцима награђеним престижним признањем, али и многим другим глумачким звездама!

И жанр је право освежење: романтично-комично-политичка акциона трилер драма.

Према речима аутора, нећете се покајати уколико погледате деветоминутну комедију.

Глумачку екипу Филма чине: Рајан Филипе, Џесика Алба, Тејлор Лаутнер, Антонио Бандерас, Едвард Нортон, Џош Бролин, Колин Фарел, Шарлиз Терон, Том Хенкс, Џеф Голдблум, Гери Олдман, Камерон Дијаз, Семјуел Л. Џексон, Џесика Бил, Кевин Џејмс, Џон Гудман, Кејт Бекинсејл, Дени Девито, Мерил Стрип, Хелен Мирен, Кристоф Валц, Мет Дејмон, Џорџ Клуни, а појављује се и Мартин Скорсезе, па чак и Чубака има улогу у остварењу.

Да би све изгледало као када настаје неко помпезно најављивано остварење, на интернету је доступан и видео „Како је прављен филм Филм" или у оригиналу Making the Movie: The Making of Movie: The Movie.

Кимел своје дело описује као „највећи трејлер са највише звезда икада направљен за непостојећи филм".

Будући да се неће појавити у биоскопима, погледајте трејлер за Филм што пре! 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи