Читај ми!

Нови Дел Бој?

Колумбијско-амерички глумац Џон Легуизамо прихватио је улогу Дел Боја Тротера у америчкој верзији култне британске серије „Мућке“. Ипак, реч је само о пилот епизоди, на основу које ће се одлучити да ли да се настави са пројектом.

Амерички глумац Џон Легуизамо требало би да игра Дел Боја Тротера у римејку серије Мућке, преноси британски Дејли мејл.

Четрдесетседмогодишњи глумац, најпознатији по улози Тибалта у филму Ромео и Јулија и роли Тулуз Лотрека у филму Мулен Руж, наводно је пристао да глуми Дел Боја кога је у оригиналној серији играо Дејвид Џејсон.

Пилот епизода серије биће емитована на телевизији Еј-Би-Си (ABC) и на основу ње ће продуценти одлучити да ли ће серију уопште продуцирати.

За сада се не зна ко ће глумити Роднија и деду (или стрица Алберта).

Британске Мућке емитоване су од 1981. до 2003. године и баве се покушајима браће Тротер и њиховог деде да зараде новац.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи