Читај ми!

Стигао трејлер за „Хобита“!

Први трејлер за први преднаставак једног од најуспешнијих филмских серијала свих времена - „Господар прстенова“ - коначно је стигао пред фанове Џексонове трилогије. Међутим, премијеру филма „Хобит: Неочекивано путовање“ мораће да чекају до 14. децембра наредне године.

Годину дана пре премијере првог дела филма „Хобит" - „Неочекивано путовање" - компанија Warner Bros објавила је званични трејлер за остварење које се нестрпљиво очекује.

Трејлер који треба да заголица машту љубитеља трилогије редитеља Питера Џексона, почиње са Ијаном Холмом као старијом верзијом Билба Багинса, који пише свом синовцу Фроду: „Драги мој Фродо, једном си ме питао да ли сам ти испричао све што треба да знаш о мојим авантурама. Искрено, говорио сам истину, али ти можда нисам рекао баш све".

Подсећамо вас да први преднаставак Господара прстенова, у којем ће од глумаца из трилогије своје улоге поновити Ијан Мекелен као Гандалф, Енди Серкис као Голум, Илајџа Вуд као Фродо, Орландо Блум као Леголас, Кејт Бланшет као Галадријел, Кристофер Ли као Саруман, Ијан Холм као Билбо Багинс и Хјуго Вивинг као Елронд, у биоскопе стиже 14. децембра 2012. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи