Читај ми!

Још једно 'ладно за Џекија!

Пси коначно имају шта да пију уз своје кексиће и переце - пиво "Bowser"! Производ не може ама баш никако да им нашкоди, а четвороножни љубимци који су га пробали, заволели су га већ „на прву флашу“.

Након псећих грицкалица, переца, штапића, посластица у виду чоколаде, на ред је дошло америчко безалкохолно пиво за псе, под називом "Bowser".

Ваши љубимци се, наравно, од њега неће напити и пиво ни на који начин неће утицати лоше на њих, јер је прављено са њиховим дигестивним трактом у мислима.

Рецептура је доста слична оној за класично пиво: јечмени слад и витамин, али уместо хмеља, који за псе може бити опасан, пиво садржи пилетину или говедину.

Задовољни потрошачи, односно њихови власници кажу да у чинији за храну пиво изгледа као супа од говедине или пилетине, а пси су наводно луди за овим новитетом.

Из "Bowser"-а тврде да су на идеју дошли након што су у продају пустили переце за псе, па су онда схватили да љубимцима треба нешто и да их „залију".

„Људи воле да пију у друштву својих љубимаца, а сад им могу понудити нешто што им не шкоди и фино је", рекла је Џени Браун, једна од зачетница идеје, преноси Њузлајт.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи